Skip to main content

Hoe kan je geld verdienen?

Hoe kan je geld verdienen? Dat wil natuurlijk iedereen wel weten. Deze video laat zien hoe jij je spaarpot snel kunt vullen door klusjes te doen!

10 Leuke manieren om geld te verdienen

  1. Klusjes voor de buren: Bied aan om klusjes te doen voor buren, zoals het gras maaien, sneeuwruimen of de auto wassen. Vraag een klein bedrag als beloning.
  2. Huisdieroppas: Veel mensen hebben huisdieren en gaan soms op vakantie of dagjes weg. Bied aan om op hun huisdieren te passen, ze uit te laten of te voeren.
  3. Oud papier ophalen: Verzamel oud papier of karton uit de buurt en lever het in bij een recyclepunt. Vaak krijg je hier een klein bedrag voor.
  4. Lemonade stand: Zet een limonadekraampje op voor je huis op een warme dag. Verkoop koele drankjes of zelfgebakken koekjes.
  5. Spulletjes verkopen: Organiseer een kleine garageverkoop met spulletjes die je niet meer gebruikt. Denk aan oud speelgoed, boeken of kleding.
  6. Creatief aan de slag: Ben je handig? Maak dan armbandjes, sleutelhangers of andere leuke dingetjes en verkoop ze aan vrienden, familie of op een lokale markt.
  7. Bloemen en planten: Kweek bloemen of plantjes en verkoop ze. Zonnebloemen, madeliefjes of zelfs kleine groenteplantjes kunnen populaire keuzes zijn.
  8. Auto’s wassen: Start een mini autowas-service. Met een emmer, spons en wat zeep kun je al beginnen!
  9. Helpen met computers of telefoons: Veel volwassenen vinden technologie soms nog wat ingewikkeld. Help ze met het instellen van hun smartphone, tablet of computer en vraag een kleine vergoeding.
  10. Flessen inzamelen: Verzamel lege flessen en lever ze in bij de supermarkt. Het statiegeld dat je krijgt kan aardig oplopen!

Tip: Het is altijd een goed idee om eerst met je ouders te overleggen voordat je een van deze activiteiten start. Ze kunnen je helpen en advies geven over hoe je het beste te werk kunt gaan. Veel succes en plezier met verdienen!

Wil je meer weten over zakgeld?
Of pak het groot aan: begin zelf een bank!