Skip to main content

Eurowijsheidjes: weet jij de antwoorden op deze geldvragen?

Eurowijsheidjes: weet jij de antwoorden op deze geldvragen?
Test je kennis over geld en beantwoordt alle vragen van de bankdirecteuren.
Eurowijsheidje Welke munt is groterBankdirecteur Ronald geeft antwoord op de vraag: Welke munt is groter?

Eurowijsheidjes Is een spaarvarken altijd rozeBankdirecteur Joyce geeft antwoord op de vraag: Is een spaarvarken altijd roze?

Eurowijsheidjes Meester Sander telt geldMeester Sander geeft antwoord op de vraag: Wat heeft de meeste waarde?

Eurowijsheidjes Hoeveel weegt een goudstaafBankdirecteuren Ton en Ronald geven antwoord op de vraag: Hoeveel weegt een goudstaaf?

Eurowijsheidjes Meester Sander slaat een spaarvarken kapotMeester Sander legt uit waarom hij een spaarvarken kapot slaat.

Eurowijsheidjes echt of valsBankdirecteur Ton geeft antwoord op de vraag: Is dit 10 eurobiljet echt of vals?

Eurowijsheidjes Kan je betalen met schelpenBankdirecteur Arie geeft antwoord op de vraag: Kan je betalen met schelpen?

Eurowijsheidjes Welke munt is kleinerMeester Sander geeft antwoord op de vraag: Welke munt is kleiner?

Eurowijsheidjes De ribbeltjes op muntenBankdirecteuren Marinka en Rein geven antwoord op de vraag: Hebben alle munten dezelfde ribbeltjes?

Eurowijsheidjes welk biljet wordt het meeste vervalstNaomi van As geeft antwoord op de vraag: Welk biljet wordt het meeste vervalst?

Eurowijsheidjes wie kent de pincode van EveronEveron Jackson Hooi geeft antwoord op de vraag: Wie weet er allemaal mijn pincode?

Eurowijsheidjes betalen in het buitenland met jouw pinpasBankdirecteuren Frank en Arie geven antwoord op de vraag: Kan je in het buitenland ook betalen met je Nederlandse pinpas?

Eurowijsheidjes vanaf wanneer betalen we met de euroBankdirecteuren Joyce en Martijn geven antwoord op de vraag: Vanaf wanneer betalen we met de euro?

Eurowijsheidjes betalen ze in Zwitserland met de euroBankdirecteur Frank geeft antwoord op de vraag: Betalen ze in Zwitserland ook met de euro?

Eurowijsheidjes goudstaven in NederlandNaomi van As geeft antwoord op de vraag: Zijn er kluizen in Nederland die vol liggen met goudstaven?

Eurowijsheidjes hebben Everon en Naomi dezelfde pincodeHebben Everon en Naomi dezelfde pincode? Everon Jackson Hooi geeft antwoord op deze vraag.

Eurowijsheidjes vanaf welke leeftijd een bijbaantjeBankdirecteur Rein geeft antwoord op de vraag: Vanaf welke leeftijd mag je een bijbaantje?

Eurowijsheidjes heeft een pinpas waardeBankdirecteur Marinka geeft antwoord op de vraag: Heeft een pinpas waarde zonder pincode?

Eurowijsheidjes een gescheurd bankbiljetEveron Jackson Hooi geeft antwoord op de vraag: Wat moet je doen met een gescheurd bankbiljet?

Eurowijsheidjes wat is een geldezelBankdirecteur Martijn geeft antwoord op de vraag: Wat is een geldezel?

Eurowijsheidjes Naomi vertelt over online shoppenNaomi van As geeft antwoord op de vraag: Wat betekent een iDeal logo?

Ook interessant voor jou:
rijk-zijn

Wat betekent rijk zijn voor jou?

10 euromunt|10 euro munt

Euromunten van 5 en 10 euro

merken-en-reclame

Hoeveel reclame zie jij?